Google

Wednesday, October 3, 2007

Η προδομένη δεξία

Δεν είναι η πρώτη φορά που ενθυμούμαι την Δεξία μετα των εκλογών. Πάντα το κάνω. Αν εξαιρέση κανείς τον Ι.Μεταξά και τον Στρατάρχη Παπάγο η δεξιά δεν είχε ποτέ της δεξιούς αρχηγούς. Έτσι κατά καποιο τρόπον οι δεξιοί , αναγκαστικώς εψήφιζαν κόμματα, που ενεφανίζοντο ως δεξιά, ενώ στην πραγματικότητα εσφετερίζοντο τους ψήφους των δεξιών. Οι δεξιοί αντιμετώπισαν τον σλαβομπολσεβικισμό κατά την διάρκειαν του συμμοριτπολέμου και ενίκησαν, δίχως ποτέ να απολαύσουν τα αγαθά της νίκης των. Διότι επεκράτησε μια εξωφρενική νοοτροπία, που δυστηχώς εξακολουθή να ισχύη.

Η ηγεσία της Δεξίας εθεώρησε αναγκαίο να καλοπιάνη τους αριστερούς. Η τακτική της ήτο ότ, τούς δεξιούς τους έχομεν απωσδήποτε, ας κυττάξωμεν τους αριστερούς. Ακόμη και στας δημόσιας υπηρεσίας εξυπηρετούντο καλλίτερον οι αριστεροί , οι "κεντρώοι", οι κομμουνισταί παρα οι δεξιοί , διότι αυτούς τους είχον εξασφαλισμένους ως ψηφοφόρους και έπρεπε να πάρουν οπαδούς των άλλων παρατάξεων.

Εφτάσαν μάλιστα , ιδίως τότε με τον Καραμανλή και Ραλή να κατηγορούν τους δεξιούς!Είναι πράγματι καταπληκτικόν οι π Πρωθυπουργοί μιας δεξιάς παρατάξεων να λέγουν δημοσίως ότι δεν είναι δεξιοί. Το χειρότερο όλων το είπε ο Ράλλης "Μας κατηγορούν ως δεξιούς"!!Το να είναι λοιπόν δεξιός κατήντησε για τους αρχηγούς του κόμματος, που εψήφισαν οι δεξιοί κατηγορία.

Αιφνιδίως η "Νεα Δημοκρατία" ανεκάλυψε το ιδιολογικό της πιστευώ στον υπ' αυτής εφευρηθέντα "ριζοσπαστικόν φιλελευθερισμόν". Δυο συνεχόμεναι λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτε. Τι είναι ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός;Που είναι αναλυμένος;; ποιος Έλλην τον γνωρίζει, Ποι ψηφοφόροι της"Νέας δημοκρατίας" ήξεραν τον "ριζοσπαστικόν φιλελευθερισμό";; Οι κάτηκοι της επαρχίας που ηκολούθουν την "νεαν Δημοκρατιαν" την εψήφιζαν ως κόμμα της Δεξιάς και όχι ως κόμμα "ριζοσπαστικού φιελευθερισμού". Με κάτι τέτοια και με τον απηνή διωγμό της Δεξιάς κατέληξεν η "Νεα δημοκρατία" στο να χάση την εξουσίαν και να ξεπέση στην αντιπολίτευσι.

Ειναι προφανές ότι η κομμουνιστική(φιλελευθερη) προπαγάνδα ονομάζει "φασίστα" κάθε αντικομμουνιστήν. Έτσι χαρακτηρίζει και τους δεξιούς. Τους αποκαλούν φασίστας, ενώ οι κομμουνισταί είναι δημοκρατικοί , νομοταγείς και φιλήσυχοι πολίται. Και Καλά μεν οι αφελείς οπαδοί του ΚΚΕ να πιστευούν οτιδήποτε διαβάζουν στον "ριζοσπάστην" , αλλα η ηγεσία της δεξιάς δεν ντρέπεται να υιοθετή τα συνθήματα της μαρξιστικής προπαγάνδας και να θεωρή "φασίστας" τους δεξιούς;

Για τους (νεο)μαρξιστές το χειρότερο είδος δεξιού είναι οι λεγόμενοι "ακροδεξιοί", τους οποίους παρουσιάζουν σαν τους διαβόλους της πολιτικής. Ολα τα κακά προέρχονται απο την ακροδεξιά. Το γεγονός ότι οι (νεο)κομμουνισταί κατηγορούν με μίσος τους "ακροδεξιούς" σημαίνει, ότι αυτοί ενεργούν ορθώς. Οι κομμουνισταί υβρίζουν όποιον τους βλάπτει και όχι όποιον τους ωφελεί. Επομένως, όσον περισσότερον σε κατηγορούν οι μπολσεβίκοι, τόσον περισσότερον είσαι πατριώτης.

(συνεχίζεται)

No comments:

«Αρνούμενος τις λεωφόρους των πολλών περπάτησε σε μη πολυσύχναστα μονοπάτια.»Πυθαγόρας